top of page

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ВИТРИНИ

МУЗЕЙНИ ВИТРИНИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ НА ВАШИТЕ НУЖДИ ЗА ИЗЛОЖБА И КОНСЕРВАЦИЯ.

showcases4
showcases2.jpg
Ние предлагаме богат избор от архивни и музейни витрини, които отговарят на най-високите стандарти за съхранение и опазване на ценни колекции в областта на културното наследство, като постоянно разработваме нови продукти.
Нашите витрини с музейно качество предлагат отлично ниско ниво на обмен на въздух за вашите най-чувствителни артефакти.
Проектирани и изградени със същата технология CAD-CAM, която използваме за всички наши витрини, изцяло прахово боядисани метални изделия и богат избор от остъклявания, които да отговарят на вашите нужди и бюджет. Предлагат се в множество размери и дизайн, техните пиедестали могат да бъдат направени с различни покрития и материали, които да се слеят с вашата среда, включително стомана, дърво и твърда повърхност.
Като допълнителна функция към витрините може да се добавят системи за пасивен и активен контрол на влажността. Тези устройства за контрол на влажността могат да бъдат интегрирани и към вашите витрини при поискване. Предлагат се различни LED и оптични решения за осветление. 
showcases8.jpg
showcases10.jpg
showcases11.jpg
Витрините, изградени с четири стъклени страни, обикновено се намират в центъра на галерия за 360 ° гледане.
Витрините, изградени с три стъклени страни, обикновено се поставят до стена.
Самостоятелните стъклени витрини са идеални за показване на голямо разнообразие от артефакти, от манекени до скулптури и от музикални инструменти до мебели.

Ще се намесим на всяко ниво на процеса и ще обсъдим плюсовете и минусите на всички потенциални подходи, като същевременно обмислим вашите изисквания за изложба и консервация. Нашата репутация се основава на високото качество на нашия опит и непоколебимия ангажимент да предлагаме персонализирани услуги, които отговарят на очакванията на нашите клиенти.

treated and protected
showcases6.jpg
showcases3.jpg
Настолните витрини с 5 стъклени страни с пълна визия са идеални за представяне на малки 3D артефакти, архиви и други плоски предмети като ръкописи, тъкани, текстил, монети, медали и така нататък.
Системи за пасивен и активен контрол на влажността.
pmcg
showcases14.jpg
bottom of page