top of page

Гъвкави екстракционни рамена ConLab Multi-Jonits (материал от алуминиева сплав)

Гъвкави - Енергийно ефективни - Тихи

лабораторен аспиратор.jpg
lab ekstraktor.jpg

Най-доброто и най-рентабилно решение за извличане на опасни замърсители във въздуха, в приложения, където са необходими малки, гъвкави и лесни за използване рамена. Рамената на Консервейшън Лаб са изработени от леки анодизирани алуминиеви профили, с две или три регулируеми композитни фрикционни връзки. Предлагайки здравина и издръжливост, съчетани с лесно боравене, те могат да се използват в много видове среда. Те са особено подходящи за приложения, където се изискват малки, гъвкави и лесни за използване рамена.


Здраво и надеждно универсално рамо за общи приложения, където има малък риск от електрически разряди или атака от агресивни химикали.

  • Оптималната ефективност и ниският шум осигуряват безопасна и тиха работна среда

  • Максимална гъвкавост при инсталиране: на тавани, стени и подове или фиксирани към работни плотове, скоби и удължителен профил

  • Двете най-външни стави на рамото могат да се въртят и завъртат на 360°, което дава уникална маневреност

  • Изящният, гладък и естетичен дизайн позволява на ръцете да се вписват добре във всяка среда, без да се прави компромис с тяхната издръжливост и надеждност

  • Силно интегрирани продукти, които спестяват време и разходи на клиентите, както и осигуряват надеждност и функционалност за осигуряване на по-добро представяне

kapak.png
markuch.jpg

Приложения: електронна промишленост, запояване, лаборатория, салон за красота, работилница за металообработка, работилница за обработка на бижута, училища, фабрики, химически лаборатории, работилница за механична обработка.

Разнообразие на монтаж: вертикален, висящ, фиксиран на стена или таван.

Спецификация

Диаметър: 75 мм

Дължина: 1,5 м, 2 м, 3 м, 4 м, може да бъде изработена по поръчка.

Размер на капака: диаметър 330 мм; 400 мм;

Материал: Алуминий

Количеството на ставите и дължината на ръкавите могат да се регулират според различното работно състояние на клиента.

Прозрачни куполни капаци - ОРИГИНАЛНИ КРЪГЛИ - Диаметър 330 мм; 400 мм.

Прозрачни куполни капаци - ОРИГИНАЛНИ ПРАВОЪГЪЛНИ - 320 х 420 мм; 420 х 620 мм .

Прозрачни куполни капаци, изработени от пластмаса PET-G, проектирани да улавят замърсители с висока дисперсия. Ергономичният дизайн на дръжките от двете страни на качулката/куполния капак улеснява маневрирането.

Гъвкав маркуч D75 от сиво PVC с диаметър 75 mm

Трябва да се използва с опорен пръстен за маркуч за свързване на маркуча към рамото.

convac 2000.jpg

Комплектите за изсмукване ConLab-Top предоставят бързо и удобно решение за създаване на работно място без дим.

Комплекта включва рамо с капак или дюза, вентилатор с контрол на скоростта и стандартен филтър (за частици, HEPA или газ), маркуч, детайли за свързване и конзола за маса. Скоростта на вентилатора се регулира променливо от регулатор на скоростта. В комплект с маркучи и абсорбатори. Качулката е изработена от прозрачна пластмаса, което увеличава видимостта.

Рамене ConLab FIX за максимална гъвкавост
Рамената на Консервейшън Лаб, ConLab FIX позволяват пълна свобода при планиране на точки за монтаж. Те могат да бъдат монтирани на тавани, стени и подове или фиксирани към работни плотове.

В допълнение, ние също така предоставяме допълнителни продукти като филтри, вентилатори и контролно оборудване, които допълнително ви позволяват да адаптирате вашата инсталация. Тези комплекти осигуряват бързо и удобно решение за създаване на работно място без дим.

bottom of page