Оборудване "Консервейшън Лаб Интернешънъл"

"Консервейшън Лаб Интернешънъл" ЕООД предлага професионално оборудване в областа на опазване и съхраняване на колекциите на архиви, библиотеки и музеи, както и насърчаване използването на тези средства, които правят процеса по-ефективен и превантивен в опазване на културното наследство. Осигуряваме подкрепа на консерваторите и отговаряме на специфичните нужди на всяка институция с оборудване, инструменти и консумативи. Залага на непрекъснато развиваща се специализация и интернационализация, като се опитваме да бъдем за пример в областта на културното наследство.

Anoxia Disinfestation Chamber 1
Автоматични системи Anoxia  за лечение и превенция с цел продължително и системно третиране на документи и архивни материали, както и на други обекти от културното наследство.
library-book-trolley
Book-Sterilizer
Перфектна за използване в публични и университетски библиотеки, училища, детски центрове и много други. Стерилизирайте до 6 книги наведнъж за 30 секунди. 99,9% ефективна.
archival-cart_edited.jpg
conservation-cleaning-machine
Този уред е проектиран да осигурява ефективно отвеждане на прах или изпарения, като същевременно осигурява отлична работна ергономия и е подходящ за прецизна работа, когато се изисква седнало действие.
Conservation-Vac
Много здрава и лесна за управление количка, с три рафта за удобен и сигурен пренос на документи и архивни кутии между различните архивни сектори. 
Професионална, компактна и лека прахосмукачка ,,Conservation Vac".
Почистване с филтър с висока ефикасност H.E.P.A, за еднократна употреба. С регулираща се степен на всмукване. 
conservation-vac-wedge-2
Специално разработен от Консервейшън Лаб Интернешънъл (Con Lab Int) уред за реставрация и консервация на подвързани обекти. Обработват се отделни страници, без да се натовари и повреди подвързването.
Пресата е стоманена с робуста конструкция, което позволява дългодишно ползване. Идеална за библиотеки, архиви и ателиета за реставрация.
ultrazvukov aparat
ultrazvukov-ovlajnitel
Нашият ултразвуков овлажнител осигурява надежден поток от изключително фина студена мъгла. Фината дюза, снабдена с комплекта маркуч, позволява работа върху малки петна, докато другата приставка е за разпръскване на мъгла над по-широка област. 
Въздухопречиствателя Airfree е екипировка за пречистване на средата, която премахва за продължително време и без да вреди, спорите на паразитите, които се разпространяват във въздуха (между 77% и 100%), бактериите , които се развиват в домашна среда (между 62% и 98.5%), както и озонът- достатьчно е само да се включи някакъв уред.
 
бул. Цар Освободител 27, 1504 София, България
info@conservationlabinternational.com
+359 2 9964049; +359 877669936
  • Instagram
  • YouTube ícone social